Ik kende zoals iedereen een juwelierszaak en was behoorlijk tevreden, tot ik een tijd geleden Caroline van Dimonds by CS tegenkwam. Wat een aanpak, Caroline heeft goed geluisterd naar wat ik voor mijn echtgenote wenste aan te schaffen en voor welke gelegenheid, uiteraard zijn toen eveneens budgetten besproken en vooral bleek later gerespecteerd. Toen alles klaar was ben ik door haar uitgenodigd op kantoor, ze nam zeker de tijd en had aan alles gedacht, van verpakking tot eindproduct, ontvangst, woordje uitleg kortom niets had ze aan het toeval overgelaten. Het eindresultaat stelde zeker niet teleur en ook bij thuiskomst sprak de gelaatsuitdrukking van mijn echtgenote voor zich van blijheid en dit bevestigde alleen maar de schoonheid van zowel het juweel als het schitteren ervan. Voor ons is er maar een adres = Diamonds by CS !!! Nog een tip, ook de bestaande juwelen door CS laten opfrissen blijkt een zeer goed idee.