Geen band is zo uniek als die van zussen, dit weet Caroline Schreiber als geen ander. De Antwerpse juwelenontwerpster heeft zelf een ijzersterke band met haar zus. Hierdoor groeide het idee om de collectie CAREY te lanceren. Deze nieuwe collectie van Diamonds by CS bestaat uit halskettingen, armbanden en oorbellen die symbool staan voor zusterliefde. Deze verfijnde juwelen kunnen gedragen worden door beide zussen en staan voor hun unieke relatie.

Het idee voor deze collectie ontstond toen Caroline op zoek was naar het perfecte cadeau voor haar zus. Ze zocht iets om haar te vertellen hoe speciaal ze juist wel niet is voor haar. Een cadeau dat deze boodschap zou uitstralen en zou zorgen dat ze steeds met elkaar verbonden zijn. Deze unieke collectie werd door de twee zussen ontworpen. Carey is de samensmelting van de twee namen, Caroline en Audrey. In de collectienaam vind je ook ‘care’ terug. De armbanden, halskettingen en oorbellen zijn dus het perfecte cadeau om je zus eens extra in de bloemetjes te zetten.

Hearts

Een thema rond harten kan natuurlijk niet ontbreken in deze collectie. Het harten thema staat voor de puurheid van zusterliefde. De juwelen zijn verkrijgbaar met twee, drie of vier harten. Voor iedere zus is er een hart voorzien. Het kan ook symbool staan voor de unieke relatie tussen moeder en dochter of best friends.

Say it in Morse

Diamonds by CS lanceert ook armbanden waarmee je een geheime boodschap kan overbrengen aan je geliefde zus. De prachtige armbanden worden gegraveerd met het woord “sisters” in Morsecode. Uiteraard kan je nog veel meer zeggen in Morsecode, zoals BFF, daddy, motherlove,… Er kan ook een persoonlijke boodschap langs de achterkant gegraveerd worden.

De juwelen zijn verkrijgbaar op bestelling en worden op maat gemaakt. Geef een persoonlijke draai aan deze prachtige juwelen door de keuze te maken uit roos goud, wit goud of geel goud. Bij de kleur van diamanten kan gekozen worden voor zwart, wit, bruin of roos.

Wilt u graag bestellen en/of wenst u meer informatie?

Voor bijkomende informatie, of een bestelling, kan u mij altijd contacteren via e-mail of telefoon.