Skip to main content

Een juweel voor elke gelegenheid

Je moeder eens in de diamanten bloemetjes zetten, een stel oorbellen om je liefde voor de vrouw in je leven nog eens extra te vieren of een armband om die vriendschap in de spotlights te zetten? Wat je gelegenheid ook is, bij Diamonds by CS vind je een mooi aanbod fine jewelry waaruit je gegarandeerd jóúw juweeltje vindt, indien nodig maken we een juweel op maat.

Juweel op maat

Second life
to a jewel

Geef je oude juwelen een tweede leven door die ofwel aan te passen of er een nieuwe eigen ontwerp van te maken. Je hebt misschien nog ergens in je kluis een diamanten ring van je grootmoeder liggen, maar je draagt die nooit omdat het niet echt je smaak of stijl is, maar heeft wel een emotionele waarde. Breng je juweel gerust binnen en we bekijken samen de mogelijkheden om er een nieuwere modernere toets aan te geven.

Birth Stones

Op zoek naar een origineel en exclusief cadeau? Ontwerp een juweel met een edelsteen gelinkt aan je geboortemaand.
Welke edelsteen behoort tot welke maand? Wat is de betekenis ervan?

Push present

Verwen de kersverse mama met een gepersonaliseerde juweel: ideaal om je waardering te tonen voor dit ongeloofelijke moment…. de geboorte van je kindje. Op zoek naar inspiratie? Halsketting met de naam van je baby.  Armband: met de naam van je baby gegraveerd of in morse code. Je kiest zelf kleur van goud en kleuren van de diamanten.

Geboortering

Onze ‘bestseller’ morse code ring met de naam van je baby in morse.

It's a boy

It's a girl

From design to creation…

Elke gelegenheid is ideaal om een juweel te geven, van kerst tot valentijn of moederdag of gewoon zomaar…. we helpen je graag en maken graag juwelen met een boodschap, zoals onze morse code ring.

Diamonds by CS werkt het graag voor je uit in topkwaliteit én aan een erg interessante prijs dankzij onze relaties met een erkende Antwerpse juwelierszaak en diamanthandelaar.