Skip to main content

Verlovingsringen

Bij het perfecte huwelijksaanzoek past de perfecte ring

Bij het perfecte huwelijksaanzoek past de perfect ring

We helpen je graag met deskundig advies: als styliste help ik je graag de juiste ring en diamant te kiezen, aangepast aan je budget: we nemen je mee op ontdekkingsreis in de wereld van de diamanten. Dankzij een nauwe samenwerking met een diamanthandelaar, kunnen we de beste prijs/ kwaliteit aanbieden.

We helpen je graag van idee tot droomjuweel. Als extra, krijg je een ‘making of’ video van je ring.

We werken op maat en op maat van ieders budget, verlovingsringen vanaf € 750

Wat een prachtige ring! Voor onze verloving kreeg ik een ring die werkelijk op mijn lijf geschreven was! Zo mooi en een echt pronkstuk. Toen mijn verloofde me vertelde hoe de ring tot stand was gekomen was ik zo gefascineerd! Een unieke ervaring vertelde hij me, zo was hij met een zelfgemaakte schets naar Caroline gegaan en ontwierpen ze samen de ring van mijn dromen! Mijn verloofde kreeg de kans om samen met Caroline en haar echtgenoot die diamantair is de diamantensector van dichtbij te verkennen. Zo ging hij zelfs mee voor het halen van de certificaten van de steen bij de belgische diamant federatie en ontdekte hij de wonderenwereld van onze Antwerpse trots. We wensten dan ook niets anders dan dat we weer met Caroline zouden mogen samenwerken voor het ontwerpen van onze trouwringen. Zo uniek en fantastisch en vooral de moeite die er voor je gedaan wordt is buitengewoon! Heel erg bedankt lieve Caroline!

— M & L uit Kapellen

Hoe kies ik de juiste diamant?

Dankzij onze samenwerking met een erkende Antwerpse juwelierszaak en diamanthandelaar krijg je een verlovings­ring met grotere of kwalitatievere diamant aan hetzelfde budget.

Alle verlovingsringen komen met een certificaat va: